• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Thursday, June 25, 2020
8:00 A.M. – 1:00 P.M.
Watch the public session at http://www.metrolinx.com

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session
60 minutes (8:00 – 9:00 a.m.)
Board and CEO
2 Revised 2020-21 Preliminary Forecast
20 minutes (9:00 – 9:20 a.m.)
Jennifer Gray/Justyna Witek/Ken Kuschei
3 Business Items
60 minutes (9:20 – 10:20 a.m.)
Senior Management Team
4 Subways Procurement Update
12 minutes (10:20 – 10:32 a.m.)
Richard Johnston
5 Subways Planning Update
13 minutes (10:32 – 10:45 a.m.)
Leslie Woo/Duncan Law
BREAK
(10:45 – 11:00 a.m.)

PUBLIC SESSION

6 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (11:00 – 11:05 a.m.)
Don Wright
7 Safety Moment
2 minutes (11:05 – 11:07 a.m.)
Ian Smith
8 CEO’s Report
10 minutes (11:07 – 11:17 a.m.)
Phil Verster
9 2019-2020 Annual Report
8 minutes (11:17 – 11:25 a.m.)
Mark Childs/Jennifer Gray
10 2020-2021 Business Plan
10 minutes (11:25 – 11:35 a.m.)
Jennifer Gray
11 Customer Safety Service Planning and Recovery
10 minutes (11:35 – 11:45 a.m.)
Mark Childs/Ian Smith
12 FOR INFORMATION: Quarterly Reports

12.1 PRESTO
12.2 Operations
12.3 Planning & Development
12.4 Capital Projects
12.5 Marketing & Communications
 

Annalise Czerny
Ian Smith
Leslie Woo
Matt Clark
Mark Childs

CLOSED SESSION

13 Consent Agenda
13.1 Approval of February 20, 2020 Minutes
13.2 Approval of April 15, 2020 Minutes
13.3 Approval of May 25, 2020 Minutes
13.4 Appointment of Officers
Alba Taylor
14 Report of Board Standing Committees
35 minutes (11:45 – 12:20 p.m.)
14.1 Executive Committee
14.2 Audit, Finance & Risk Management Committee
14.3 Governance Committee
14.4 Human Resources & Compensation Committee
14.5 Customer Experience Committee
 

Don Wright
Bryan Davies
Janet Ecker
Reg Pearson
Luigi Ferrara
15 Other Business Don Wright

EXECUTIVE SESSIONS

16 Executive Session
20 minutes (12:20 – 12:40 p.m.)
Board and CEO
17 Executive Session
20 minutes (12:40 – 1:00 p.m.)
Board Only
18 Adjournment Don Wright