• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Thursday, October 26, 2017
8:30 A.M. – 4:20 P.M. (public session begins at 1:15 p.m.)
Metrolinx, Union Station West Wing, Peter R. Smith Boardroom
97 Front St W, 4th floor
Toronto, Ontario  M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session
60 mins (8:30 – 9:30 a.m.)
Board and CEO
2 Call to Order and Remarks by Chair Rob Prichard
3 Benefits Management and Realization
30 mins (9:30 – 10:00 a.m.)
Leslie Woo/Joshua Engel-Yan
BREAK
15 minutes (10:00 – 10:15 a.m.)
4 Application of Benefits Management
60 mins (10:15 – 11:15 a.m.)
Leslie Woo/Ansar Ahmed
5 Board Governance
15 mins (11:15 – 11:30 a.m.)
Rahul Bhardwaj
6 Regional Express Rail
60 mins (11:30 – 12:30 p.m.)
6.1 Operator Procurement Update
6.2 Capital Program Update
 

Peter Zuk/Mark Ciavarro/Lisa Thomas
LUNCH
45 minutes (12:30 – 1:15 p.m.)

PUBLIC SESSION

7 Call to Order and Remarks by Chair
5 mins (1:15 – 1:20 p.m.)
Rob Prichard
8 CEO’s Report
10 mins (1:20 – 1:30 p.m.)
Phil Verster
9 Regional Transportation Plan Update
15 mins (1:30 – 1:45 p.m.)
Leslie Woo/Antoine Belaieff
10 Hydrogen Fuel Technology Analysis/Evaluation
30 mins (1:45 – 2:15 p.m.)
Peter Zuk/Mark Ciavarro
11 GO/TTC Discounted Double Fare Agreement
15 mins (2:15 – 2:30 p.m.)
Leslie Woo/Martin Powell
BREAK
10 minutes (2:30 – 2:40 p.m.)

CLOSED SESSION

12 Preliminary Risk Discussion
30 mins (2:40 – 3:10 p.m.)
Kathy Bardswick Bryan Davies
13 2018/19 Budget Submission
30 mins (3:10 – 3:40 p.m.)
Jennifer Gray
14 Agenda Proposals for Next Meeting Rob Prichard
15 Other Business Rob Prichard

EXECUTIVE SESSIONS

16 Executive Session
20 mins (3:40 – 4:00 p.m.)
Board and CEO
17 Executive Session
20 mins (4:00 – 4:20 p.m.)
Board Only
18 Adjournment Rob Prichard