• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Friday, September 9, 2016
8:00 a.m. to 1:52 p.m. (Public Session begins at 9:45 a.m.)
Metrolinx, Union Station West Wing, Peter R. Smith Boardroom
4th Floor, 97 Front Street West
Toronto, Ontario M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page.

Download the agenda as a PDF.

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session Bruce McCuaig
2 Call to Order and Remarks by Chair Rob Prichard
3 Approval of June 28, 2016 Minutes Mary Martin

PUBLIC SESSION

4 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (9:45 – 9:50 a.m.)
Rob Prichard
5 CEO’s Report
5 minutes (9:50 – 9:55 a.m.)
Bruce McCuaig
6 Regional Express Rail Update
40 minutes (9:55 – 10:35 a.m.)
Leslie Woo/John Jensen/Judy Pfeifer
7 Service Update
15 minutes (10:35 – 10:50 a.m.)
Greg Percy
8 Customer Experience Committee Chair Report
10 minutes (10:50 – 11:00 a.m.)
Marianne McKenna
9 Sustainability Strategy | Presentation | Report
20 minutes (11:00 – 11:20 a.m.)
Leslie Woo
10 Metrolinx 2016/17 Business Plan
15 minutes (11:20 – 11:35 a.m.)
Robert Siddall
11 Quarterly Reports
5 minutes (11:35 – 11:40 a.m.)
11.1 PRESTO
11.2 Operations
11.3 Planning and Policy
11.4 Communications and Public Affairs
11.5 Capital Projects
 
 
Robert Hollis
Greg Percy
Leslie Woo
Judy Pfeifer
John Jensen

CLOSED SESSION

12 Report of Board Standing Committees
12.1 Executive Committee
12.2 Audit, Finance & Risk Management Committee
12.3 Governance Committee
12.4 Human Resources & Compensation Committee
12.5 Customer Experience Committee
 
Rob Prichard
Bryan Davies
Rahul Bhardwaj
Rose Patten
Marianne McKenna
13 Agenda Proposals for Next Meeting  
14 Other Business  

EXECUTIVE SESSIONS

15 Executive Session Board and CEO
16 Executive Session Board Only
17 Adjournment Rob Prichard