• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Wednesday, April 27, 2016
6:00 p.m. to 8:30 p.m. (Public Session begins at 6:00 p.m.)
Metrolinx, Union Station West Wing, Peter R. Smith Boardroom
4th Floor, 97 Front Street West
Toronto, Ontario M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page.

Download the agenda as a PDF.
1 Chairs’ Remarks
20 minutes (6:00 – 6:20 p.m.)
Rob Prichard/Josh Colle
2 TTC Update
20 minutes (6:20 – 6:40 p.m.)
Andy Byford
3 Metrolinx Update
20 minutes (6:40 – 7:00 p.m.)
Bruce McCuaig
4 Fare Integration Update
20 minutes (7:00 – 7:20 p.m.)
Leslie Woo/Chris Upfold
5 PRESTO Implementation Update
20 minutes (7:20 – 7:40 p.m.)
Robert Hollis/Chris Upfold
6 Light Rail Transit Update, including Eglinton Crosstown and Finch West Projects
15 minutes (7:40 – 7:55 p.m.)
John Jensen
7 Roundtable Discussion
30 minutes (7:55 – 8:25 p.m.)
Open Discussion for Attendees
8 Next Steps
5 minutes (8:25 – 8:30 p.m.)
Rob Prichard/Josh Colle
9 Adjournment Rob Prichard