• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Wednesday, May 15, 2019
8:30 A.M. – 5:00 P.M.
Metrolinx, Union Station West Wing, J. Robert S. Prichard Boardroom
97 Front St W, 4th floor
Toronto, Ontario  M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session
60 minutes (8:30 – 9:30 a.m.)
Board and CEO
2 Metrolinx Future Planning
60 minutes (9:30 – 10:30 a.m.)
Mark Childs/Mathieu Goetzke
BREAK
15 minutes (10:30 – 10:45 a.m.)
3 PRESTO Update
45 minutes (10:45 – 11:30 a.m.)
Annalise Czerny
4 Commercial Management
45 minutes (11:30 – 12:15 p.m.)
Heather Platt
5 OnCorr Procurement
15 minutes (12:15 – 12:30 p.m.)
Matt Clark/Charl van Niekerk
LUNCH BREAK
30 minutes (12:30 – 1:00 p.m.)

PUBLIC SESSION

6 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (1:00 – 1:05 p.m.)
Don Wright
7 Safety Moment
5 minutes (1:05 – 1:10 p.m.)
Matt Clark
8 CEO’s Report
10 minutes (1:10 – 1:20 p.m.)
Phil Verster
9 Appointment of Officers
5 minutes (1:20 – 1:25 p.m.)
Alba Taylor
10 Revenue Protection
20 minutes (1:25 – 1:45 p.m.)
George Bell
11 On-Time Performance
20 minutes (1:45 – 2:05 p.m.)
Andre Lalonde
12 Customer Satisfaction
20 minutes (2:05 – 2:25 p.m.)
Ian Smith/Jessalynn Selby
13 CPG Project Delivery
20 minutes (2:25 – 2:45 p.m.)
Matt Clark/Charl van Niekerk
BREAK
15 minutes (2:45 – 3:00 p.m.)

CLOSED SESSIONS

14 TOD Program Update
15 minutes (3:00 – 3:15 p.m.)
Leslie Woo
15 2019/20 Business Planning
30 minutes (3:15 – 3:45 p.m.)
Jennifer Gray/Justyna Witek
16 Stakeholder Session
45 minutes (3:45 – 4:30 p.m.)
Phil Verster
17 Other Business Don Wright

EXECUTIVE SESSIONS

18 Executive Session
15 minutes (4:30 – 4:45 p.m.)
Board and CEO
19 Executive Session
15 minutes (4:45 – 5:00 p.m.)
Board Only
20 Adjournment Don Wright