• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Wednesday, April 10, 2019
8:00 A.M. – 3:45 P.M.
Metrolinx, Union Station West Wing, J. Robert S. Prichard Boardroom
97 Front St W, 4th floor
Toronto, Ontario  M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session
60 minutes (8:00 – 9:00 a.m.)
Board and CEO
2 Strategic Objectives
60 minutes (9:00 – 10:00 a.m.)
Senior Management Team
BREAK
15 minutes (10:00 – 10:15 a.m.)
3 Approval of Minutes
3.1 February 7, 2019
3.2 March 1, 2019
Alba Taylor
4 Business Items
20 mins (10:15 – 10:35 a.m.)
Annalise Czerny/Mark Childs
5 I&IT Support Services Update
10 mins (10:35 – 10:45 a.m.)
Sandy Linke
6 TOD Implementation Framework
45 minutes (10:45 – 11:30 a.m.)
Leslie Woo/Michael Norton/Nadine Navarro
7 Organizational Development
60 minutes (11:30 – 12:30 p.m.)
Matt Clark/Heather Platt
LUNCH BREAK
30 minutes (12:30 – 1:00 p.m.)

PUBLIC SESSION

8 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (1:00 – 1:05 p.m.)
Don Wright
9 Safety Moment
5 minutes (1:05 – 1:10 p.m.)
Helen Ferreira-Walker
10 CEO’s Report
10 minutes (1:10 – 1:20 p.m.)
Phil Verster
11 By-law Changes
20 minutes (1:20 – 1:40 p.m.)
Leslie Woo/Mark Childs
12 Ridership
20 minutes (1:40 – 2:00 p.m.)
Ken Kuschei/Maureen McLeod
13 LRT Station Naming
15 minutes (2:00 – 2:15 p.m.)
Leslie Woo/Jamie Robinson
14 TOD Implementation Framework
30 minutes (2:15 – 2:45 p.m.)
Leslie Woo/Michael Norton/Nadine Navarro
BREAK
15 minutes (2:45 – 3:00 p.m.)

EXECUTIVE SESSIONS

15 Executive Session
30 minutes (3:00 – 3:30 p.m.)
Board and CEO
16 Executive Session
15 minutes (3:30 – 3:45 p.m.)
Board Only
17 Adjournment Don Wright