• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Monday, October 22, 2018
8:30 A.M. – 5:00 P.M. (public session begins at 1:30 p.m.)
Metrolinx, Union Station West Wing, J. Robert S. Prichard Boardroom
97 Front St W, 4th floor
Toronto, Ontario  M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 CEO/Board In Camera Session
60 minutes (8:30 – 9:30 a.m.)
Board and CEO
2 GO Expansion
90 minutes (9:30 – 11:00 a.m.)
Spencer Gibbens/Joshua Engel-Yan
BREAK
10 minutes (11:00 – 11:10 a.m.)
3 PRESTO Roadmap
90 minutes (11:10 – 12:40 p.m.)
Annalise Czerny
4 Corporate Real Estate Transit Oriented Development Principles
20 minutes (12:40 – 1:00 p.m.)
Lorraine Huinink/Michael Norton
LUNCH
30 minutes (1:00 – 1:30 p.m.)

PUBLIC SESSION

5 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (1:30 – 1:35 p.m.)
Don Wright
6 Safety Briefing
5 minutes (1:35 – 1:40 p.m.)
Greg Percy
7 CEO’s Report
15 minutes (1:40 – 1:55 p.m.)
Phil Verster
8 Safety Culture
15 minutes (1:55 – 2:10 p.m.)
George Bell
9 Customer Satisfaction
15 minutes (2:10 – 2:25 p.m.)
Jessalynn Selby/Devon Khusial/Karyn Allicock
10 Mimico Station
20 minutes (2:25 – 2:45 p.m.)
Lorraine Huinink/Michael Norton
11 Eglinton Crosstown Light Rail Transit – Construction of Eglinton Station
30 minutes (2:45 – 3:15 p.m.)
Paul Manhire/Peter Ojala/Steve Plyler
BREAK
15 minutes (3:15 – 3:30 p.m.)

CLOSED SESSION

12 Procurement Evaluation Criteria
10 minutes (3:30 – 3:40 p.m.)
Don Dinnin
13 Metrolinx 2019-2020 Business Plan
30 minutes (3:40 – 4:10 p.m.)
Jennifer Gray
14 Strategy Discussion
30 minutes (4:10 – 4:40 p.m.)
Leslie Woo/Heather Platt

EXECUTIVE SESSIONS

15 Executive Session
10 minutes (4:40 – 4:50 p.m.)
Board and CEO
16 Executive Session
10 minutes (4:50 – 5:00 p.m.)
Board Only
17 Adjournment Don Wright