• Text Size

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Thursday, April 26, 2018
8:30 A.M. – 5:15 P.M. (public session begins at 10:45 a.m.)
Metrolinx, Union Station West Wing, Peter R. Smith Boardroom
97 Front St W, 4th floor
Toronto, Ontario  M5J 1E6

For directions, please see our Contact Us page

Download the agenda

 

CLOSED SESSION

1 Metrolinx in 2025
120 minutes (8:30 – 10:30 a.m.)
Phil Verster
BREAK
15 minutes (10:30 – 10:45 a.m.)

PUBLIC SESSION

2 Call to Order and Remarks by Chair
5 minutes (10:45 – 10:50 a.m.)
Rob Prichard
3 Safety Awards
5 minutes (10:50 – 10:55 a.m.)
Phil Verster
4 Metrolinx in the Marketplace
15 minutes (10:55 – 11:10 a.m.)
Judy Pfeifer/Mary Proc
5 Public Engagement
20 minutes (11:10 – 11:30 a.m.)
Judy Pfeifer/Jamie Robinson/Kelly Hagan/Raj Khetarpal
6 PRESTO Mobile
30 minutes (11:30 – 12:00 p.m.)
Annalise Czerny/Thom Hounsell
7 Fare Integration
30 minutes (12:00 – 12:30 p.m.)
Leslie Woo/Martin Powell
  LUNCH
30 minutes (12:30 – 1:00 p.m.)

CLOSED SESSION

8 CEO/Board In Camera Session
45 minutes (1:00 – 1:45 p.m.)
Board and CEO
9 Call to Order and Remarks by Chair Rob Prichard
10 Budget Follow-up
30 minutes (1:45 – 2:15 p.m.)
Phil Verster
11 Regional Express Rail Packages 1, 2, and 3
90 minutes (2:15 – 3:45 p.m.)
Brian Guest
  BREAK
15 minutes (3:45 – 4:00 p.m.)
12 Freight Operators
45 minutes (4:00 – 4:45 p.m.)
Steven Levene/Heather Platt

EXECUTIVE SESSIONS

13 Executive Session
15 minutes (4:45 – 5:00 p.m.)
Board and CEO
14 Executive Session
15 minutes (5:00 – 5:15 p.m.)
Board Only
15 Adjournment Rob Prichard