Meeting 2021-09-09

Cette page est en cours de traduction en français. Si vous avez des questions, veuillez nous contacter.

AGENDA BOARD OF DIRECTORS

Thursday, September 9, 2021 8:00 A.M. – 12:00 P.M. Watch the public session at http://www.metrolinx.com Download the agenda

BOARD OF DIRECTORS, SEPTEMBER 9, 2021

CLOSED SESSION

1
Call to Order and Remarks by Chair 2 minutes (8:00 – 8:02 a.m.)
Don Wright
2
CEO/Board In-Camera Session 60 minutes (8:02 – 9:02 a.m.)
Board and CEO
3
Welcome and Safety Moment 3 minutes (9:02 – 9:05 a.m.)
Don Wright
4
Metrolinx “Creating Possibilities” Customer Strategy 20 minutes (9:05 – 9:25 a.m.)
Sharyn Byrne-Nearing/Kelly Hagan
5
Operations: GO and UP 20 minutes (9:25 – 9:45 a.m.)
Ian Smith
6
Operations: Rapid Transit 20 minutes (9:45 – 10:05 a.m.)
Steve Levene
BREAK 10 minutes (10:05 – 10:15 a.m.)

PUBLIC SESSION

7
Call to Order and Remarks by Chair 3 minutes (10:15 – 10:18 a.m.)
Don Wright
8
Safety Moment 2 minutes (10:18 – 10:20 a.m.)
Karla Avis-Birch
9
CEO’s Report 10 minutes (10:20 – 10:30 a.m.)
Phil Verster
10
Capital Projects Progress 10 minutes (10:30 – 10:40 a.m.)
Matt Clark
11
Let’s Get Ready to Ride 10 minutes (10:40 – 10:50 a.m.)
Sharyn Byrne-Nearing
12
Bus Services 10 minutes (10:50 – 11:00 a.m.)
Ian Smith
13
  Barclay Hancock Ian Smith Karla Avis-Birch Matt Clark Mark Childs Jennifer van der Valk

CLOSED SESSION

14
Consent Items 5 minutes (11:00 – 11:05 a.m.) 14.1 June 24, 2021 Minutes 14.2 Appointment of Officers
Alba Taylor
15
Report of Board Standing Committees 45 minutes (11:05 – 11:50 a.m.) 15.1 Executive Committee 15.2 Audit, Finance & Risk Management Committee 15.3 Capital Oversight Committee 15.4 Customer Experience Committee 15.5 Governance Committee 15.6 Human Resources & Compensation Committee 15.7 PRESTO Committee 15.8 Real Estate Committee
  Don Wright Bryan Davies Emily Moore Luigi Ferrara Janet Ecker Reg Pearson Paul Tsaparis Robert Poirier
16
Other Business
Don Wright

EXECUTIVE SESSIONS

17
Executive Session 5 minutes (11:50 – 11:55 a.m.)
Board and CEO
18
Executive Session 5 minutes (11:55 – 12:00 p.m.)
Board Only
19
Adjournment
Don Wright